Choď na obsah Choď na menu
 


Rýchly parížsky krém

24. 3. 2013

 

Rýchly parížsky krém.

 


V 200 ml smotany na šľahanie rozpustíme 200 g kvalitnej čokolády. Nevariť. Necháme vychladnúť na izbovú teplotu.

 

torta-1267.jpg







torta-1268.jpg






 





 

 

Vymiešame 200g masla izbovej teploty s 200g práškového cukru.

 

torta-1269.jpg







torta-1270.jpg




 

 

 

 

 

 

 

 




 

 

Postupne pridávame maslovú hmotu do šľahačky s čokoládou a dohladka vymiešame.

 

torta-1273.jpg







torta-1274.jpg











 

 

Krémom naplníme tortu. 

 

torta-1305.jpg









 


 A vychutnávame :)

 

torta-1309.jpg









 

Čokoládovo- jahodová s čučoriedkami a banánom.